danijela-i-pas
Epizoda 93 21.12.2016.

Farmeri se opraštaju od životinja

Iako je briga o životinjama bila dužnost i obveza farmera, životinje su im u konačnici prirasle srcu. „Farma bez životinja ne ide. Mi smo ovdje došli zbog farme, ali životinje moraju biti, pogotovo u trenucima kada nam je bilo teško.“ kazala je Daniela.

lara-i-magarci

„Životinje i ljude ne mogu usporediti zbog toga što mislim da su životinje nevina bića.“ izjavila je Lara te dodala kako smatra da su ljudi puno pokvareniji od životinja. No, Damir je našao poveznicu pa je neke farmere usporedio sa svinjama: „Recimo kad jedu hranu, kako hranimo svinje tu, svi oko te hrane skoče, grizu jedni druge. Tako smo mi htjeli na početku farme, kada je bilo malo hrane. Gordan je išao oko svih tanjura i pobrao je sve što je ostalo.“ rekao je Damir.

damir-i-macka

Život na farmi pomogao je nekim farmerima da pobijede strah od pojedinih životinja. „Od konja sam imala strah jer sam jahala konja i pala, ali sada sam maknula strah i jako su mi dragi.“ rekla je Daniela te dodala da je najveći srah ipak imala od krava, kojih se bojala i Lara: „Na početku Farme sam se jako bojala da me krava ne bocne s rogovima, međutim skužila sam da krava to neće napraviti, pa se krave više ne bojim.“ izjavila je Lara.

Što su farmeri naučili od životinja te koje su im najdraže, ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi Farme!

Budite i vi pravi zanatlije kao i naši farmeri, a ideje potražite u Pevecu gdje ćete pronaći sve za kuću, vrt i hobi.

Provjerite što se sve nalazi na akciji u aktualnom katalogu, te ispunite i vi svoj tjedni zadatak.