zlatni-pjetao
Epizoda 95 23.12.2016.

Zlatnog pijetla kao nagradu za najboljeg pjevača osvojit će…

U trećoj i finalnoj natjecateljskoj igri za najboljeg pjevača Farme sudjelovali su Darko, Zinka i Ankica. Dušan je na farmu doveo profesionalan žiri, a kako bi farmerima natjecateljima bilo lakše dobili su pratnju glazbenika.

domi-natjecanje

Darko kao profesionalni pjevač rock glazbe, za potrebe farme promijenio je žanr i zapjevao dalmatinsku pjesmu Čiri biri bela mare moja. „To je pjesma moje generacije, lijepa dalmatinska pjesma.“ kazao je Darko ističući kako bi ipak radije pokazao svoje sposobnosti kroz pjesme Johna Lennona ili The Rolling Stonesa.

ankica-natjecanje

Ankici je pripala međimurska pjesma Klinček stoji pod oblokom s kojom se nada da može konkurirati Darku za pobjedu: „Mislim da znam kako ide melodija, to je dosta stara stvar. Dat ću sve od sebe, probat ću konkurirati našem Domiju. Zinku ne smatram konkurencijom, ona je ipak balerina i smatram da joj je pjevanje slabija strana, nadam se.“ kazala je Ankica te priznala da sluša širok spektar glazbe: „Volim narodne, zabavne i rock, dance, pop, kod mene može sve, čak i mjuzikl ako je dobar.“

zinka-natjecanje

Zinka će svoje pjevačke sposobnosti pokazati pjesmom Ja se konja bojim. U  priprema joj je pomogao Senad, dok Darko, kako kaže, za nju nije imao vremena: „Domi mi nije dao savjet jer on već tri dana uvježbava, on je profesionalac, on želi pobjedu. Ja ću se koprcat pa kako bude, bude.“ izjavila je Zinka.

Nastupe farmera, pogledajte u videu!

 

Tko će odnijeti titulu najboljeg pjevača Farme i time osvojiti zlatnog pijetla, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi Farme!

Budite i vi pravi zanatlije kao i naši farmeri, a ideje potražite u Pevecu gdje ćete pronaći sve za kuću, vrt i hobi.

Provjerite što se sve nalazi na akciji u aktualnom katalogu, te ispunite i vi svoj tjedni zadatak.